Για 4 μερίδες
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. ταλιατέλες
500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ή 1 φλιτζ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
350 γρ. μανιτάρια φρέσκα σε φέτες
360 ml ζωμός κρέατος χωρίς λιπαρά
250 ml κρέμα γάλακτος light
1/4 κουτ. γλ. αλάτι
1/4 κουτ. γλ. σκόρδο λιωμένο
1/4 κουτ. γλ. πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε σε κατσαρόλα και σε αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά.Σουρώνετε και τα διατηρείτε ζεστά.Σε μεγάλο τηγάνι,τηγανίζετε τον κιμά,τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τον κιμά ώσπου να ροδίσει ο κιμάς, ανακατεύοντας και πιέζοντας με πιρούνι για να σπάσετε τα σβολάκια του.Στραγγίζετε και τα ξαναβάζετε στο τηγάνι προσθέτοντας τον ζωμό,την κρέμα γάλακτος,το αλατοπίπερο και το σκόρδο, ανακατεύοντας καλά.Βράζετε για 10-12 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα υλικά.
Καλά μαγειρέματα και καλή επιτυχία!
ΠΗΓΗ:TV ΖΑΠΙΝΓΚ
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. ταλιατέλες
500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ή 1 φλιτζ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
350 γρ. μανιτάρια φρέσκα σε φέτες
360 ml ζωμός κρέατος χωρίς λιπαρά
250 ml κρέμα γάλακτος light
1/4 κουτ. γλ. αλάτι
1/4 κουτ. γλ. σκόρδο λιωμένο
1/4 κουτ. γλ. πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε σε κατσαρόλα και σε αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά.Σουρώνετε και τα διατηρείτε ζεστά.Σε μεγάλο τηγάνι,τηγανίζετε τον κιμά,τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τον κιμά ώσπου να ροδίσει ο κιμάς, ανακατεύοντας και πιέζοντας με πιρούνι για να σπάσετε τα σβολάκια του.Στραγγίζετε και τα ξαναβάζετε στο τηγάνι προσθέτοντας τον ζωμό,την κρέμα γάλακτος,το αλατοπίπερο και το σκόρδο, ανακατεύοντας καλά.Βράζετε για 10-12 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα υλικά.
Καλά μαγειρέματα και καλή επιτυχία!
ΠΗΓΗ:TV ΖΑΠΙΝΓΚ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου