Σελίδες

Κορμός σοκολάτας ( μωσαϊκό )

ΥΛΙΚΑ:

1 ½ φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο
200 γρ. άχνη ζάχαρη


5 κουταλιές σούπας κονιάκ
6 κουταλιές σούπας κακάο
250 γρ. τετράγωνα μπισκότα βουτύρου
Αντικολλητικό χαρτί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Λιώνετε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και αφού αποσύρετε από τη φωτιά, ρίχνετε την άχνη ζάχαρη,το κακάο και το κονιάκ και ανακατεύετε πολύ καλά.Προσθέτετε τα μπισκότα αφού τα έχετε τρίψει με το χέρι και αφήνετε το μίγμα να κρυώσει.Τέλος σε αντικολλητικό χαρτί ρίχνετε το μίγμα και το τυλίγετε σε σχήμα κορμού. Το βάζετε στην κατάψυξη και μόλις σφίξει.το σερβίρετε σκέτο ή με παγωτό.

ΠΗΓΉ : ΤΖΕΝΗ ΜΑΝΤΖΙΩΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου