Σελίδες

Γρήγορη γαριδομακαρονάδα

Γρήγορη και εύκολη συνταγή για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.
ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο μαραρόνια της αρεσκείας σας
1 κιλό γαρίδες αποφλοιωμένες
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 μικρό νεροπότηρο λευκό κρασί
1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ετοιμάζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
2. Σε τηγάνι βάζουμε τα κρεμμύδια και τσιγαρίζουμε.Μόλις μαραθεί λίγο, ρίχνουμε τις γαρίδες και συνεχίζουμε για 1-2 λεπτά το τσιγάρισμα.
3. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα μέχρι να μείνουν με λίγο ζουμί.
4. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις ντομάτες.
5. Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 5-10 λεπτά και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!

ΜΥΣΤΙΚΟ 

Για πιο έντονη γεύση αφαιρέστε απο τη γαρίδα μόνο το κέλυφος και χρησιμοποιήστε τες στο μαγείρεμα μαζί με τα κεφάλια και τις ουρές.Το κεφάλι ενισχύει τη γεύση της γαρίδας και η ουρά βοηθάει στο να διατηρήσει το σχήμα της και να μην μαζέψει.

ΠΗΓΗ:Τρερούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου